Κοινωνία

Εκδήλωση με Ποντιακά τυριά και εκλεκτά κρασιά στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με θέμα «Τοποποικιλίες και στυλ κρασιού» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8 το βράδυ στην δημοτική πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca (Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 180, τηλ. 2313 318538)

Η δράση που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 7ου Thessaloniki Food Festival, αποτελεί μέρος της κεντρικής εκδήλωσης γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά» των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτούς οίνους που καλλιεργούνται στον Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα και στυλ κρασιών που αναδεικνύουν τις ποικιλίες και τον τόπο προέλευσής τους.

Τα 12 κρασιά που θα ξεχωρίσουν στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνδυαστούν με Ποντιακά τυριά «Ραγιάν» και αρτοποιήματα «Κουκουμέρια». Τη βραδιά θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Γαλανός και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310 281617 και 2310 281632, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο www.voroina.gr.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]