Αθλητισμός

Ο πολύπειρος Α.Κουκουλέκης στον Εθνικό Ν.Αγιονερίου

Την απόκτηση του πολύπειρου Τάσου Κουκουλέκη που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Επανωμής, ανακοίνωσε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου.
Ο 29χρονος επιθετικός, που πέρασε και από την ΑΕ Πολυκάστρου σταδιοδρόμησε με επιτυχία σε ομάδες β’ και γ’ εθνικής κατηγορίας.
Συγκεκριμένα αγωνίσθηκε σε Απόλλωνα Αρναίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Παύλο Μελά Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ανταγόρα Κω και Αναγέννηση Επανωμής.
Η ένταξή του στην ομάδα του Νέου Αγιονερίου πιστεύεται, ότι θα αναβαθμίσει την γραμμη κρούσης της, γιά την οποία προορίζεται ένας ακόμη παίκτης με «περγαμηνές» γιά την απόκτηση του οποίου η διοίκηση του Εθνικού συνεχίζει τις επαφές της με άκρα μυστικότητα.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]