Αθλητισμός

Κοπή βασιλόπιτας ΕΠΣΚ: Όπως κάθε χρόνο …«Γιορτή Ποδοσφαίρου»

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27.1.14, στο κέντρο «Αλεξάνδρειο» του Πολυκάστρου.
Κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν άνθρωποι που προσέφεραν και προσφέρουν, που διέπρεψαν και ξεχώρισαν για την παρουσία και το ήθος. Ομάδα, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.
Στην φετινή γιορτή ξεχώρισε η βράβευση της «χρυσής» τριάδας στίβου του ΓΣ Μανδρών, Κυριάκου Ζώτου, Δήμητρης Ζώτου και Αλέξη Προδανά, που με τον προπονητή τους Γιάννη Χρίστογλου κατάφεραν να διακριθούν στα παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων και στην παγκόσμια γυμνασιάδα.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο πρωτοσύγκελλος της ιεράς μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Αξιουπόλεως αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος.
ΕΠΣΚ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣτον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των ομάδων άφησε «αιχμές» για όσα διαδίδονται περί χρηματοδοτήσεων από την Αθήνα και υποσχέσεων «που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».
Από τους συλλόγους βραβεύθηκε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου (την απονομή έκανε ο βουλευτής Γεώργιος Γεωργαντάς) για την αξιόλογη και πολυετή προσφορά του ελληνικό ποδόσφαιρο, από τους παράγοντες ο Αλέξανδρος Ηλιάδης (η απονομή από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Γκουντενούδη), ο Ανέστης Σεφερίδης (η απονομή από τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα), και ο Ηλίας Παπαδόπουλος (η απονομή από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο) για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.
Θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο Κωνσταντίνος Καλλίνης από τον Άγιο Πέτρο Παιονίας για την πολύχρονη και αξιοπρεπή παρουσία του στα γήπεδα ως φίλαθλος (στην απονομή έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Βεργίδης).
Από τους ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν οι Γ. Τσολακίδης και Στ. Πόζογλου, ποδοσφαιριστές των ελπίδων του ΠΑΟΚ για την ελπιδοφόρα και πολλά υποσχόμενη παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο (τις απονομές έκαναν ο περιφερειακός σύμβουλος Χρηστος Ανθρακίδης και ο επίτιμος γραμματέας της ΕΠΣΚ Οδυσσέας Πιπερίδης) καθώς και οι Β. Τομπαζίδης (απ’ τον πρόεδρος της ΕΠΣΚ), Γ. Ελέζογλου (από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παύλο Τονικίδη) και Παν. Μουρατίδης (από τον αντιδήμαρχο Παιονίας Γ. Συμεωνίδη) για την πολύχρονη και αξιόλογη παρουσία τους στο κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.
Από τους προπονητές τιμήθηκε ο Πασχάλης Μπαξεβάνης για την πολυετή, αξιόλογη και με ήθος παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο (απ’ τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ Χ. Δαμιανίδη).
Από τους διαιτητές τιμήθηκαν ο εν ενεργεία Λ. Σαρηγιαννίδης (απ’ τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΚ Αιμ. Δεβετζόπουλο), και οι μη εν ενεργεία Θ. Κυριακίδης (απ’ το μέλος της ΕΠΣΚ Γ. Κιουρτσίδη) και Σ. Κωνσταντινίδης (απ’ το πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Κ. Ευθυμίου) για την πολύχρονη και πολύχρονη παρουσία τους στα ελληνικά γήπεδα.
Στην γιορτή διενεργηθηκε και κλήρωση για δύο στολές ομάδων (προσφορά της εταιρίας MAS) και την οποία κέρδισαν ο Εθνικός Γοργόπης και ο ΠΑΟ Κρηστώνης ενώ στους τυχερούς απ’ τα «φλουριά» σε κάθε όμιλο αντιστοιχούσε μια αγωνιστική μπάλα.
Την «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» παρουσίασε για άλλη μια χρονιά ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος ενώ τα βίντεο των βραβευθέντων που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]