Αθλητισμός

Πολύ καλή εμφάνιση Άθλου Κιλκίς σε διεθνή συνάντηση πολεμικών τεχνών

Διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 21 και 22.5.16 στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών οι αγώνες του διεθνούς φεστιβάλ πολεμικών τεχνών, που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία πολεμικών τεχνών (ΕΟΠΤ).
Ελαβαν μέρος πάνω από οκτακόσιοι αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και πέντε του Αθλου Κιλκίς που αγωνίσθηκαν στο κικ μπόξιν και με την πυγμαχία με απολογισμό δύο χρυσών μεταλλίων και τριών ασημένιων.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Βασίλης Τουτουνίδης στην πυγμασία (75κ) και η Ρένα Δορδανά στο χαμηλό λάκτισμα κικ μπόξιν παλαιμάχων (68κ).

Η τελευταία πήρε επιτυχώς το «βάπτισμα του πυρός» και ως διαιτήτρια αγώνων.
Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησε η Βαρβάρα Σοφιανού στο χαμηλό λάκτισμα και στην ελαφρά επαφή του κικ μπόξιν (80κ), ενώ «ασημένιος» ανεδείχθη και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης στο ελαφρό λάκτισμα του κικ μπόξιν (+90κ).

Ατυχος στάθηκε ο Χαράλαμπος (χαμηλό λάκτισμα κικ μπόξιν, 75κ) καθώς λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να αγωνισθεί.

Μετά το πέρας των αγώνων ο εκπαιδευτής και προπονητής του Αθλου Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε μεταξύ άλλων:
«…..Είμαι ικανοποιημένος από την θέληση των αθλητών μου να αγωνιστούν γνωρίζοντας ότι μου ήταν αδύνατον να βρεθώ στηρίζοντας τους και στις δυο διοργανώσεις .Ευχαριστώ θερμά τους βοηθούς προπονητή Αναστάσιο Μουστακη και Θεμη/Φελιξ Κιριακλιδη για την πολύτιμη βοήθεια τους στις Σέρρες. Oλα κύλησαν ομαλά και η παρουσία του σωματείου μας σε δυο διοργανώσεις ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι η θέληση πάντα ξεπερνά τα εμπόδια. Συγχαρητήρια στην Ρένα Δορδανα για την πρώτη εμφάνιση της ως διαιτητή στους αγώνες .Εύχομαι αυτό το νέο ξεκίνημα στον χώρο των πολεμικών τεχνών να της δώσει κίνητρο να συνεχίσει με περισσότερη όρεξη αυτό που πράττει τόσο καλά έως τώρα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Νέοι… ούτε για δείγμα!

Μνημόσυνο σε χωριό του νομού, με τον εφημέριο ιερέα να συνοδεύεται στην τελετή από δύο ηλικιωμένους… άνω των 80! Νέοι […]