Κοινωνία

Πολλές «ανάσες» γιά …την «Ανάσα Ευαισθησίας» στο 9ο φεστιβάλ πιροσκί

Με δικό του περίπτερο συμμετέσχε ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς στον ένατο διαγωνισμό πιροσκί που πραγματοποιήθηκε σις 30.5.15 με διοργανωτή τον πολιτιστικό σύλλογο Ευκαρπίας «Το Λαβάς».

Η πρόεδρος και το δ.σ. του συλλόγου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο τους διοργανωτές του διαγωνισμού, όσο και τον εφημέριο Ιωάννη Ξενιτίδη, για την σημαντική ευκαιρία που τους έδωσαν να μιλήσουν στο παρευρεθέν κοινό και να παρουσιάσουν το πολύπλευρο έργο που επιτελούν στην τοπική κοινωνία.

“Για εμάς”, δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του συλλόγου Χριστίνα Κουρουζίδου, “είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μας αγκάλιασε μια αξιόλογη διοργάνωση όπως ο ένατος διαγωνισμός πιροσκί.

Η ανταπόκριση του κόσμου, η μαζική του προσέλευση στο περίπτερο, το ενδιαφέρον που έδειξε για τα φυλλάδια με το έργο μας και η οικονομική του συνεισφορά στον κουμπαρά μας, μας χάρισαν μια τιμητική βραδιά, στέλνοντας σε όλους τους συνανθρώπους μας το ακλόνητο μήνυμα πως όταν δίνεις απλόχερα αγάπη, τότε την εισπράττεις και εσύ από την κοινωνία”.

“Χαίρομαι πραγματικά”, συνέχισε η κ. Κουρουζίδου, “για το γεγονός ότι το περίπτερο μας στον διαγωνισμό απετέλεσε σημαντικό πόλο έλξης. Για αυτό και ευχαριστώ τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ευκαρπίας “Το Λαβάς» π. Ιωάννη και το Δ.Σ. του συλλόγου που μας έδωσαν μια χρυσή ευκαιρία να προβάλουμε και να αναδείξουμε το έργο μας.

Τελικά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δώσουμε πολύτιμες στιγμές χαράς και ανακούφισης σε όσους το έχουν ανάγκη και να γίνει πράξη ο στόχος μας όλοι μαζί για ενα κόσμο χωρίς φτώχεια με αξιοπρέπεια».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]