Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πολιτιστική «ανάσα»

«Ζωντάνεψε» το περασμένο σαββατοκύριακο το «αραχνιασμένο» εδώ και αρκετά χρόνια θα λέγαμε Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αξιούπολης, με αφορμή την όμορφη και πρωτότυπη εκδήλωση, που διοργανώνει η υπεύθυνη των τμημάτων μπαλέτου και σύγχρονου χορού Αξιούπολης του δήμου Παιονίας Κύλλη Πολυχρονίδου.

Μία «βαθιά ανάσα οξυγόνου» και ανοιξιάτικης ελπίδας στην παρατεταμένη βαρυχειμωνιά της λειτουργίας του, που θα πρέπει να συνεχισθεί εάν δεν θέλει ο μεγαλομέτοχός του, δηλαδή ο δήμος Παιονίας, να «παγώσει» ένα από τα πιό σημαντικά πνευματικά στίγματα της περιοχής.

Εξ όσων γνωρίζουμε η προηγούμενη δημοτική αρχή επιχείρησε αναγνωριστικά, αλλά και χωρίς να προσωρήσει εν τέλει σε κάποια αλλαγή στην «αποτελματωμένη» αυτή υπόθεση.

Ας ελπίσουμε, ότι η νέα θα αναγνωρίσει τις πραγματικές αξιόλογες προοπτικές του και θα προχωρήσει στις ανάλογες κινήσεις γιά να ταράξει τα «λιμνάζοντα» δεδομένα, καθώς υπάρχουν τα πρόσωπα που και γνωρίζουν και μπορούν να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Έτσι δεν είναι αγαπητή Εβελίνα;

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]