Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ο τόπος μας και ο …τόπος τους

Ένα σενάριο που επαλαμβάνεται και στον τόπο μας, συνεχώς είναι να διαθέτουμε πολιτικούς που καταναλώνουν πολύ ενέργεια στα κομματικά κέντρα εξουσίας των Αθηνών με στόχο να διαμορφώσουν τα τοπικά ψηφοδέλτια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους.

Μία προοπτική πολύ βολική που εκτός των άλλων, οδηγεί στην εμφάνιση μετέπειτα αλλαζονικών συμπεριφορών και μεταφορά των ενδιαφερόντων τους στην Αθήνα, αδιαφορώντας γιά τον τόπο τους και την πορεία του.

Τα αποτελέσματα από τέτοιες πρακτικές είναι γνωστά, όπως και η ημερομηνία «λήξης» γιά τέτοιους πολιτικούς, που καθίσταται δεδομένη.

Αλλά βλέπετε είναι τέτοια η μέθη της εξουσίας και του μεγαλοπιάσματος, που δεν τους αφήνει να το αντιληφθούν.

Γι’ αυτό εμείς τους το υπενθυμίζουμε τώρα που είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος να διευθετήσουν τα κακώς κείμενα διότι αλλιώς «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα