Αθλητισμός

Η πολιτική ηγεσία δέχθηκε την ολυμπιονίκη τεκβον-ντόκα Μ.Φουλεδάκη

Από την Τόλμη Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Την ολυμπιακή ομάδα κωφών, παράγοντες και προπονητές, δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου την 1.8.17, σε μία κίνηση αναγνώρισης και ηθικής αμοιβής γιά την προσπάθεια και τις επιτυχίες στους ολυμπιακούς αγώνες κωφών, που διεξήχθησαν από 18 έως 30 Ιουλίου 2017 στην Σαμψούντα.

ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ

Η ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει έντε μετάλλια μετά από δύσκολες αναμετρήσεις. Η ομάδα καλαθόσφαιρας γυναικών χρυσό μετάλλιο, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή και αργυρό μετάλλιο στην ελευθέρα πάλη ενώ στο τέκβον-ντο δυο μετάλλια. Η Μαρία Φουλεδάκη της Τόλμης Κιλκίς (-67 κιλά) χάλκινο και ο Παύλος Λιότσος του Άλμπατρος Θεσσαλονίκης (-78 κιλά) χάλκινο.

Όλη η ελληνική αποστολή προσκλήθηκε επίσημα και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Αυγούστου 2017, που συνεχάρη τα μέλη για την επιτυχία και την κατάκτηση μεταλλίων.

ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Την ομάδα καλωσόρισε και ο υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης δίνοντας συγχαρητήρια για τις διακρίσεις. Η ομάδα προσκλήθηκε επίσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και η συνάντηση αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

«Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιτυχίας οι ηθικές αξίες και ο σεβασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσαν, δίνοντας ταυτόχρονα συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Γεώργιος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης ευχόμενοι μελλοντικές επιτυχίες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]