Πολιτική

“Πολιτικαντισμό” καταλογίζει στον Γιώργο Γεωργαντά ο Κώστας Κιλτίδης

Περιπεκτική χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του υφυπουργού ψηφιακής πολιτικής Γιώργου Γεωργαντά αναφορικά με το φυσικό αέριο και τη δρομολόγηση νέας γραμμής Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Σερρών από τον ΟΣΕ ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής νομού Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.

Η ανακοίνωση του κ. Κιλτίδη αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή πράξεις και ανακοινώσεις για έργα ή σχεδιασμούς στον νομό μας, σε πρόσφατη συνέντευξή μου ζήτησα να σοβαρευτούμε και να αναστηλώσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής. Πάλι κάποιοι κακόβουλα και κακόπιστα απέκρυψαν ή θέλησαν να παρερμηνεύσουν τα δηλωθέντα από εμένα.

Παρατηρούνται δε και αναβιώνουν αντιπαλότητες και παλαιοκομματισμοί, εις ότι έχει να κάνει με την ανάδειξη πολιτικού έργου, προσέλκυση φίλων και ψηφοφόρων. Γι αυτό :

1) Ζητώ να σταματήσουν κάποιοι μεγαλοσχήμονες να ενοχλούν ή να απειλούν τηλεφωνικά όποιους εκφράζονται στο διαδίκτυο υπέρ των απόψεών μου ή απλά μου εύχονται.

2) Να υπηρετήσουν την θεσμική τους ιδιότητα με όρους διαλόγου και διαβούλευσης και όχι με ανακοινώσεις και παραπλανητικές γνωστοποιήσεις επί παντός επιστητού. Τα μεγάλα έργα συζητούνται διακομματικά με τους θεσμικούς φορείς και αναλαμβάνουν όλη την ευθύνη τους.

3) Το φυσικό αέριο, το δρομολόγιο του τραίνου προς τις Σέρρες, όταν ανάγονται σε ζητήματα του «κατόπιν των ενεργειών μου» ευτελίζουν την υπόσταση της πολιτικής, αφού έχουν σχέση με την καθημερινότητα που εξελίσσεται.

4) Αγωνίστηκα και πορεύτηκα πάντα με δεοντολογία. Επανήλθα στην πολιτική ζωή του νομού μας καταθέτοντας και προτάσσοντας το περιεχόμενο της πολιτικής για να συμβάλω δίχως ματαιότητα και ίχνος ιδιοτέλειας. Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι με τρέφουν οι αγώνες και οι συγκρούσεις. Δεν επιθυμώ όμως επ ουδενί την ματαιοδοξία με τις ανούσιες σε αυτήν την στιγμή για την πατρίδα μας αντιπαλότητες.

Εν τέλει, θα συνέλθουμε ή θα αποδομήσουμε ακόμη περισσότερο την πολιτική; Σας αφιερώνω την ανεπανάληπτη γελοιογραφία του Αρκά.

Και όσοι κατάλαβαν…”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]