Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Ο πόλεμος των… παρτεριών”

Μέχρι και την αστυνομική παρέμβαση προκάλεσε, απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε, η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στον Εύρωπο γιά τις πρόσφατες αλλαγές στο πάρκο της κεντρικής πλατείας από ομάδα σχετικού εθελοντισμού, με την άδεια και την συνδρομή της δημοτικής αρχής.

Και τούτο διότι οι εν λόγω αλλαγές δεν άρεσαν στους τοπικούς αιρετούς, με προεξάρχουσα την πρόεδρο της κοινότητας Σοφία Ιορδανίδου, αν κρίνουμε από την χθεσινή προσπάθεια άλλων εθελοντών να τις ακυρώσουν «κατά παράβαση των κανόνων που αφορούν στην δημοτική περιουσία», όπως έκρινε ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τις αστυνομικές αρχές να επέμβουν προκειμένου να σταματήσουν οι σχετικές “παράνομες” κατά την κρίση και εκτίμησή του παρεμβάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει κατά καιρούς για πολλούς πολέμους, όμως πρώτη φορά ακούμε γιά «πόλεμο των… παρτεριών»!

Περισσότερα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]

Δείτε ακόμα