Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ποιός «συνωστισμός»;

Διοργανώθηκε, λέει, στο Κιλκίς, η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», μεταξύ άλλων για μια πόλη «με λιγότερο συνωστισμό».

Αλήθεια;… πού τον είδαν τον «συνωστισμό» οι διοργανωτές;

Έκαναν ποτέ τους κανένα περίπατο στα κεντρικότερα σημεία της πόλης μετά τις 9 το βράδυ, ακόμη και στο «κατακαλόκαιρο»;

Δεν έχουν, παρά να τον κάνουν για να διερωτηθούν και οι ίδιοι ό,τι και οι άλλοι κάτοικοι τούτης της πόλης: «Τι ερημιά είναι αυτή, πού είναι ο κόσμος;

Καλές και θετικές οι όποιες πρωτοβουλίες για κάτι καλύτερο στον τόπο, καλόν είναι όμως να υπάρχει και καλύτερη σχέση με… την πραγματικότητα.

Ειδικότερα όταν γίνονται αναφορές σε «συνωστισμό», που έχει βάση μόνο σε περιπτώσεις κυκλοφοριακής συμφόρησης, η οποία συμβαίνει μεν κατά καιρούς στο Κιλκίς, πλήν όμως δεν αποτελεί και κύριο γνώρισμά του.

Άλλο, λοιπόν, πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού, που, όντως, ακόμη και για την μικρή πόλη του Κιλκίς ΕΙΝΑΙ πρόβλημα και άλλο αόριστες αναφορές σε «συνωστισμό».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]