Ποινολόγιο Ε.Π.Σ.Κιλκίς

Αθλητισμός /

Από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΚ τιμωρήθηκαν, με τις ποινές αποκλεισμού που αναγράφονται δίπλα τους, οι εξής ποδοσφαιριστές:

-Β.Μπακαρόπουλος (Κιλκισιακού), τριών αγωνιστικών ημερών.

-Χ.Παρπουτσής και Σ.Ματζάρης (Απόλλων Ευρωπού), μία αγωνιστική ημέρα.

-Π.Μουρατίδης (Δόξα Γερακαριού), μία αγωνιστική ημέρα.

-Σ.Κετσετζής και Α.Τσαρίδης (Στερναϊκού Μεγ. Στέρνας), μία αγωνιστική ημέρα.

-Ι.Θεοδοσιάδης (Θύελλα Δοϊράνης), μία αγωνιστική ημέρα.

Επίσης καλεί σε έγγραφη απολογία το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΟΥ για όσα αναγράφει ο παρατηρητής αγώνος στην έκθεση του, στον αγώνα της 19.11.22 με αντίπαλο τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.

Καλεί σε έγγραφη απολογία τον ΜΟΣΧΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ για το περιστατικό με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ επιβάλλουμε χρηματική ποινή 250 ευρώ (αρθ. 20Α παρ. 1 σε συνδυασμό με αρθ. 20Α παρ. 3) και χρηματική ποινή 50 ευρώ (αρθ. 15 παρ. 4 σε συνδυασμό με αρθ. 15 παρ. 6α).

Περισσότερα

«Τετράδα» γιά περισσότερα

Εθνικός Αξιουπόλεως, έτος ιδρύσεως 1946. Πάικο Γουμένισσας, έτος ιδρύσεως 1950. Κιλκισιακός, έτος ιδρύσεως 1961. ΑΕ Πολυκάστρου, έτος ιδρύσεως 1968, με […]

Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]