Αθλητισμός

Τέλη Οκτωβρίου έτοιμος γιά χρήση ο νέος ελαστικός τάπητας (ταρτάν) του δημοτικού σταδίου Κιλκίς

Έως τα τέλη του τρέχοντος μηνός θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες επίστρωσης του περιφερειακού στίβου και των σκαμμάτων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς με σύγχρονο ελαστικό τάπητα (ταρτάν).

Αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κιλκίς Ανέστης Πογέλης κατά την διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Παρασκευής 10.9.21, στο πλαίσιο της εκ μέρους του ενημερώσεως γιά θέματα της αρμοδιότητός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μαχητή», πράγματι, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ίσως και πριν το τέλος αυτού του μήνα.

Γιά την συνέχεια, ωστόσο, προβλέπεται να παραμείνουν κλειστές οι εγκαταστάσεις γιά τρεις εβδομάδες, προκειμένου να «δέσει» πλήρως το υλικό, ώστε στην συνέχεια να γίνουν οι διαγραμμίσεις, που θα σηματοδοτήσουν και την παράδοσή των εγκαταστάσεων προς χρήσιν.

Που σημαίνει, ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι προπονήσεις αθλητών και αθλουμένων στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με τον αναβαθμισμένο ελαστικό τάπητα θα αρχίσουν περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, το έργο αναμενόταν να ολοκληρωθεί τον περασμένο Μάιο, αλλά οι εργασίες «πήγαν πίσω» εξ αιτίας των ανασταλτικών παραγόντων, που προέκυψαν από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Εν συνεχεία ανακοινώθηκαν ως χρονικό σημείο αποπεράτωσης της επίστρωσης τα μέσα Σεπτεμβρίου, το οποίο όμως «μετατοπίσθηκε» γιά τα τέλη λόγω των μη ευνοϊκών καιρικών συνθηκών τις πρώτες ημέρες του μήνα.

Σε ερώτηση της σύνταξης, αν καθ’ όλο το διάστημα της πορείας του έργου θα μπορούσαν να αποφευχθούν καθυστερήσεις, έστω και υπό τα δεδομένα της πανδημίας, στέλεχος της αναδόχου εταιρίας παρέπεμψε στο προ της πανδημίας παράδειγμα του έργου της αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα περιφερειακού στίβου και σκαμμάτων του Καυτανζογλείου σταδίου Θεσσαλονίκης, του οποίου οι εργασίες διήρκεσαν δύο χρόνια.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]