Αθλητισμός

Το ποδόσφαιρο πενθεί γιά τον πρώην τερματοφύλακα του Πάικου Στ.Γιαβάση

Στο Πάικο Γουμένισσας ταρακουνήθηκαν οι πάντες το απόγευμα του Σαββάτου 3.10.20.

Σε δρόμο κοντά στην πόλη των Γιαννιτσών ο Σταύρος Γιαβάσης προστέθηκε στα αναρίθμητα θύματα της ασφάλτου. Η μηχανή, στην οποία επέβαινε, συγκρούσθηκε με μεγάλο όχημα, και ο θάνατος υπήρξε ακαριαίος.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία του Πάικου Γουμένισσας στον α΄γύρο της περιόδου 2017-18, όταν προπονητής στην ομάδα ήταν ο Νίκος Κωτάκης και έδρα το γήπεδο Γοργόπης, λόγω εργασιών ανακαίνισης στο δημοτικό στάδιο της Γουμένισσας.

Αυτό ήταν και το μοναδικό πέρασμα του αείμνηστου Σταύρου Γιαβάση από τον νομό Κιλκίς, αφού οι περιοχές της σύντομης σταδιοδρομίας του ήταν αυτές των νομών Πέλλας και Ημαθίας.

Καταγόταν από την Νέα Πέλλα και ήταν συγγενής του σπουδαίου επιθετικού Σίμου Γιαβάση, ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του ΄70 και στις αρχές του ΄80 διέπρεψε με τη φανέλλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της β΄ εθνικής κατηγορίας και του ΠΑΣ Γιάννινα στα «σαλόνια» της α΄εθνικής.

Το μακάβριο του θλιβερού συμβάντος είναι, ότι ο Σταύρος Γιαβάσης «έφυγε» από την επίγεια ζωή ανήμερα των γενεθλίων του!

Στον αγώνα κυπέλλου του δημοτικού σταδίου Αξιούπολης, μεταξύ του τοπικού εθνικού και του Πάικου Γουμένισσας τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στην μνήμη του. «Γαίαν έχοι ελαφράν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.