Κοινωνία

“Ποδαρικό” στην ΕΛΒΙΑΛ με εθελοντική αιμοδοσία έκανε ο ΕΕΣ Κιλκίς

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του περιφεριακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για το νέο έτος, με τη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. να κάνει “ποδαρικό” σε αυτή τη σημαντική προσπάθειά μας.

Η διεύθυνση και οι συνεργάτες της βιομηχανίας Elvial ανταποκρινόμενοι άμεσα στην έκκληση που απηύθυνε το τοπικό μας τμήμα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οργάνωσαν και έφεραν σε πέρας την πρώτη τους εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με τη χαρά της προσφοράς απο τα διοικητικά στελέχη και τους εργαζόμενους.

Με αυτήν τη σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς, η τράπεζα αίματος που διατηρεί ο ΕΕΣ Κιλκίς καταφέρνει για ακόμη μια φορά να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε, χαρίζοντας “Ζωή” σε δεκάδες συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη.

Το περιφεριακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΕΛΒΙΑΛ με την ελπίδα ότι η κίνηση αυτή θα βρεί και άλλους μιμητές.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα