Αθλητισμός

Πλούσιο θέαμα προσέφερε η δεξιοτεχνία του ΧΩΜΑ

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 24.9.17 για να παρακολουθήσει το θέαμα που προσέφεραν οι συμμετάσχοντες στην πρώτη δεξιοτεχνία του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς στο πλαίσιο του έβδομου γύρου του κυπέλλου δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
Η διοργάνωση υπήρξε άκρως επιτυχής και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η πόλη μας φιλοξένησε επίσημους αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες αψήφησαν την ζέστη και τον ήλιο και έμειναν για ώρες «κολλημένοι» στα κιγκλιδώματα για να θαυμάσουν σε απόσταση ανάσας τους αθλητές.

Άλλοι με στόχο το κύπελλο και άλλοι με στόχο να προσφέρουν θέαμα δεν άφησαν ασυγκίνητο κανένα.

Μία σημαντική διοργάνωση για τα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας από τον ΧΩ.Μ.Α., έναν σύλλογο που κάθε φορά θέτει τον πήχυ πιο ψηλά και τα καταφέρνει.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή, την πυροσβεστική υπηρεσία Κιλκίς καθώς και την τροχαία Κιλκίς για την αρωγή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ουσιαστική υπήρξε ήταν και η βοήθεια των χορηγών: Τσιτλακίδης, Πίτσα-μπαρ, Μεταφορική Θαμνίδης, πυροσβεστήρες Αλέξανδρος, Τεχνόκοσμος, Καρτ Κιλκίς, News & coffee και φυσικά Sigmaland καθώς στους οικονομικώς δύσκολους καιρούς που διανύουμε θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση μιας διοργάνωσης αυτού του βεληνεκούς, χωρίς αυτούς.

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΩΜΑ

Τιμή στον παλαίμαχο Κιλκισιώτη οδηγό αγώνων Γιάννη Ασλανίδη

Τον παλαίμαχο οδηγό αγώνων Γιάννη Ασλανίδη τίμησε για την προσφορά του στον χώρο του μηχανοκινήτου αθλητισμού ο σύλλογος ΧΩΜΑ του Κιλκίς.

Σε ευχαριστήρια δήλωσή του ο κ.Ασλανίδης αναφέρει τα εξής:

«Κατ΄αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο και τα μέλη της καινούργιας λέσχης μηχανοκινήτων σπορ «ΧΩΜΑ» Κιλκίς για την πρωτοβουλία τους να με τιμήσουν για την προσφορά μου στα μηχανοκίνητα σπορ, και να τους πω ότι θα είμαι δίπλα τους νέους, που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό του νομού Κιλκίς και όχι μόνο. Και ότι, όποτε χρειαστούν την βοήθειά μου, όσο μπορώ θα είμαι κοντά τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]