Κοινωνία

Σε πλήρη λειτουργία οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Κιλκίς

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Κιλκίς.

Στις εγκαταστάσεις των τριών παιδικών σταθμών της πόλης του Κιλκίς και της Ν. Σάντας, Σταυροχωρίου και Χέρσου φιλοξενούνται συνολικώς 242 νήπια ενώ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν, δύο στην πόλη και ένας στο Σταυροχώρι, φιλοξενούνται 64 βρέφη.

«Ο Οργανισμός αθλητισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Κιλκίς έχει ολοκληρώσει εγκαίρως τον προγραμματισμό του και ανταποκρίνεται αποτελεσματικώς στις λειτουργικές τους απαιτήσεις (σίτιση, εφοδιασμός με πετρέλαιο θέρμανσης, καθαριότητα, αγορά εκπαιδευτικού υλικού)», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Με απόφαση της διοίκησης του οργανισμού, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα «σε σύγκριση με τα τροφεία που ορίζονται σε άλλες περιοχές, ώστε να μην επιβαρύνεται το οικογενειακό εισόδημα και τούτο καταδεικνύει την ασκούμενη κοινωνική πολιτική του δήμου Κιλκίς», όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]