Γενικά

Έκλεισε ο δρόμος Μανδρών-Γαλλικού, ενώ νωρίτερα ρίχναν μπάζα!

Εξ αιτίας καταρρακτώδους βροχής μακράς διαρκείας υπερχείλισε χθες ο Γαλλικός στο ύψος των Μανδρών, με επακόλουθο την διακοπή της κυκλοφορίας στο πρώτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μανδρών-Γαλλικού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα αποκαταστάθηκε, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών καλό θα είναι οι οδηγοί να πηγαίνουν από τις παρακαπτήριους οδούς.

Μπάζα ….στην κοίτη του ποταμού!

«Μα γιατί «αδειάζεις» εδώ μπάζα; Δεν βλέπεις ότι δημιουργούν πρόβλημα; Χώρια που υπάρχει και η απαγόρευση γι’ αυτήν την περιοχή».

Την ερώτηση απηύθυνε φίλος της στήλης σε οδηγό ανατρεπομένου οχήματος, την στιγμή που αυτός απέθετε το φορτίο του από μπάζα σε απαγορευμένο σημείο της κοίτης του ποταμού Γαλλικού μπροστά στον οικισμό του Καμπάνη.

Γιά να λάβει την άκρως αφοπλιστική όσο και άκρως διαφωτιστική απάντηση: «Μα δεν είμαι ο μόνος, φίλε. Όλοι «αδειάζουν» μπάζα εδώ, ακόμη και ο ….δήμος Κιλκίς, κι ας ….απαγορεύεται»!

Ο φίλος της στήλης ενώ ξαφνιάσθηκε από αυτήν την απάντηση δεν πείσθηκε από ….την ειλικρίνεια του οδηγού και αποφάσισε …να «στήσει καρτέρι» με την φωτογραφική μηχανή του κινητού τηλεφώνου του.

Και πράγματι «εισέπραξε» …έμπρακτη «απάντηση», «αιχμαλωτίζοντας» με τον φακό του όχημα του δήμου Κιλκίς, την ώρα που απέθετε μπάζα στο επίμαχο σημείο, ενώ συγχρόνως αναφώνησε, έστω και αν δεν υπήρχε κανείς δίπλα του:
«Μωρέ μπράβο, «ωραίο» παράδειγμα συμμόρφωσης προς τους νόμους και μέριμνας γιά το περιβάλλον δίνει ο δήμος Κιλκίς».

Η στήλη απλώς κοινοποιεί αυτό το μήνυμα, κρίνοντας ότι έτσι ακριβώς θα αντιδρούσε κάθε πολίτης, που θα αντίκρυζε αυτό το απαράδεκτο θέαμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]