Έκλεισε ο δρόμος Μανδρών-Γαλλικού, ενώ νωρίτερα ρίχναν μπάζα!

Γενικά /

Εξ αιτίας καταρρακτώδους βροχής μακράς διαρκείας υπερχείλισε χθες ο Γαλλικός στο ύψος των Μανδρών, με επακόλουθο την διακοπή της κυκλοφορίας στο πρώτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μανδρών-Γαλλικού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σήμερα αποκαταστάθηκε, αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών καλό θα είναι οι οδηγοί να πηγαίνουν από τις παρακαπτήριους οδούς.

Μπάζα ….στην κοίτη του ποταμού!

«Μα γιατί «αδειάζεις» εδώ μπάζα; Δεν βλέπεις ότι δημιουργούν πρόβλημα; Χώρια που υπάρχει και η απαγόρευση γι’ αυτήν την περιοχή».

Την ερώτηση απηύθυνε φίλος της στήλης σε οδηγό ανατρεπομένου οχήματος, την στιγμή που αυτός απέθετε το φορτίο του από μπάζα σε απαγορευμένο σημείο της κοίτης του ποταμού Γαλλικού μπροστά στον οικισμό του Καμπάνη.

Γιά να λάβει την άκρως αφοπλιστική όσο και άκρως διαφωτιστική απάντηση: «Μα δεν είμαι ο μόνος, φίλε. Όλοι «αδειάζουν» μπάζα εδώ, ακόμη και ο ….δήμος Κιλκίς, κι ας ….απαγορεύεται»!

Ο φίλος της στήλης ενώ ξαφνιάσθηκε από αυτήν την απάντηση δεν πείσθηκε από ….την ειλικρίνεια του οδηγού και αποφάσισε …να «στήσει καρτέρι» με την φωτογραφική μηχανή του κινητού τηλεφώνου του.

Και πράγματι «εισέπραξε» …έμπρακτη «απάντηση», «αιχμαλωτίζοντας» με τον φακό του όχημα του δήμου Κιλκίς, την ώρα που απέθετε μπάζα στο επίμαχο σημείο, ενώ συγχρόνως αναφώνησε, έστω και αν δεν υπήρχε κανείς δίπλα του:
«Μωρέ μπράβο, «ωραίο» παράδειγμα συμμόρφωσης προς τους νόμους και μέριμνας γιά το περιβάλλον δίνει ο δήμος Κιλκίς».

Η στήλη απλώς κοινοποιεί αυτό το μήνυμα, κρίνοντας ότι έτσι ακριβώς θα αντιδρούσε κάθε πολίτης, που θα αντίκρυζε αυτό το απαράδεκτο θέαμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]