Αθλητισμός

Καλά «πλασαρίσματα» στελεχών του ΓΑΣΚ στα πρωταθλήματα στίβου Ε-Ν

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στελέχη του ΓΑΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων και νεανίδων, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 8 και 9.7.17 στο δημοτικό στάδιο Κατερίνης. Σ’ αυτό έλαβαν μέρος περισσότεροι από οκτακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν σαράντα σωματεία.
ΓΑΣΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 τω Εφήβων που αγωνίστηκε με τους Ανέστη Νάνο, Γιάννη Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Παναγιώτη Αρβανιτίδη , κατέλαβε την έβδομη θέση στην τελική κατάταξη με επίδοση 44”21.

Η ρίπτρια Σωτηρία Καζαντζίδου με βολή 35,86 μ και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κατετάγη έβδομη στον στον τελικό του ακοντισμού, ενώ πολύ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και η κορασίδα Ελένη Φωτιάδου που κατέλαβε την όγδοη θέση στα 10.000 μ βάδην με νέα ατομική επίδοση 56’34”14.
ΓΑΣΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ακόμη η σκυταλοδρομία 4Χ400 μ των εφήβων με τους Δημήτρη Καραμανίδη, Ανέστη Νάνο , Παναγιώτη Μουτσουρίδη και Νίκο Καπέτη που με επίδοση 3’41”14 κατέλαβαν την 19η στον τελικό του αγωνίσματος πραγματοποιώντας ωστόσο την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]