Γενικά

Πλάκα ψευδοροφής έπεσε δίπλα σε νοσηλευόμενο του νοσοκομείου, τι απαντά ο διοικητής

Για ένα κτίριο 80 ετών, «αφημένο στο έλεος του Θεού και κακοσυντηρημένο», έκανε λόγο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, αναφορικά και με την πτώση σοβάδων δίπλα σε ασθενή σε πτέρυγα του κτιρίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Θεόδωρος Ρεβενάκης, διοικητής εδώ και έναν χρόνο στο νοσοκομείο του Κιλκίς έκανε λόγο για ένα κτίριο 80 ετών με ελλιπή συντήρηση.

Όπως τόνισε ο ίδιος πρέπει να δοθούν χρήματα ώστε να γίνουν οι εργασίες που απαιτούνται για να καταστεί ασφαλές.

«Είναι θέμα ημερών μέχρι να ετοιμαστεί η μελέτη που θα δώσει το πράσινο φως για την δρομολόγηση των εργασιών που απαιτούνται» ανέφερε.

Κατέρρευσε τμήμα της ψευδοροφής δίπλα σε ασθενή

Όπως καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο, το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, σε τμήμα της Α’ πτέρυγας, που έχει κατασκευαστεί το 1937.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δεν τραυματίστηκε ούτε ο ασθενής που ήταν δίπλα, ούτε κάποιος συνοδός, ωστόσο οι φθορές στο κτίριο του νοσοκομείου είναι εμφανείς και η πτώση σοβάδων καθημερινό φαινόμενο σε πολλούς θαλάμους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]