Αθλητισμός

Κίνηση πλαισίωσης του χειροσφαιρικού ΓΑΣΚ από παλαιά και νέα στελέχη

Σε κίνηση πλαισίωσης του ΓΑΣ Κιλκίς από παλαιά διοικητικά στελέχη και νέους παράγοντες, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του χειροσφαιρικού τμήματος και ειδικότερα της ομάδας ανδρών, αλλά και την περαιτέρω αναβάθμισή της, πρωτοστάτησαν ο υπεύθυνος του τμήματος Κώστας Βιολιτζής και οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Λαζαρίδης και Βασίλης Παμπορίδης.

Οπως διευκρινίσθηκε, στην παρούσα δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία η πλαισίωση του τμήματος δεν συνδέεται με οποιασδήποτε μορφή και οιουδήποτε μεγέθους οικονομική συνεισφορά, καθώς εκείνο, το οποίο προέχει, είναι η επάρκεια στελεχών γιά την κάλυψη όλων των οργανωτικών και λειτουργικών αναγκών της ομάδας ανδρών αλλά και του τμήματος υποδομής.

Η πρώτη σχετική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24.11.14 με παρευρεθέντες τους Γιώργο Κωνσταντινίδη, Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, Νίκο Τζεβελέκη, Πέτρο Αναστασιάδη, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη, Γιώργο Χαλκίδη, Θόδωρο Παπαδόπουλο και Βαλάντη Γκιντίδη.
Ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αλλά δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν λόγω ανωτέρας βίας οι Πέτρος Καρβονίδης, Κώστας Κατσιάνος, Γιάννης Φαχουρίδης, Θέμις Κοσμίδης, Γιώργος Γολιδάρη και Αντώνης Λασκάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις γιά τον τρόπο πλαισίωσης και λειτουργίας τόσο της ομάδας ανδρών όσο και των τμημάτων υποδομής και αποφασίσθηκε η σύγκληση νέας σύσκεψης, αυτήν την φορά με παρόντα τόσο όλα τα προαναφερθέντα στελέχη όσο και όποια επιθυμούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το προσκλητήριο υφ’ οιανδήποτε ιδιότητα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 3.12.14 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς με ώρα έναρξης 8.30 το βράδυ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]