Αθλητισμός

«Πιτσιρίκοι» της Τόλμης έδωσαν έντονο «παρών» σε εκπαιδευτικούς αγώνες

Φιλικοί αγώνες τεκβον-ντο μικρών ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθησαν την Κυριακή 21.2.16 στο κλειστό γυμναστήριο ΧΑΝ Θεσσαλονίκης. Ελαβαν μέρος παίκες από έξι μέχρι δέκα ετών.
Οι αγώνες αποσκοπούσαν στην γνωριμία και εξοικείωση των «λιλιπούτειων» αθλητών με τον αγωνιστικό τομέα και γιά εμπλουτισμό της πείρας των λίγο μεταλυτέρων.

Πάνω από χίλιους αθλητές και αθλήτριες συλλόγων της Βορείου Ελλάδος αγωνίστηκαν σε δύο γήπεδα (τερραίν) με τετράδες ανά ηλικία και κατηγορία κιλών.
Οι αναμετρήσεις ήταν δύο μέχρι τρεις, δίχως νικητή, και στο τέλος χορηγήθηκε μετάλλιο, δίπλωμα και μπλουζάκι με χαρακτήρα αναμνηστικού.

Σε αυτήν την όμορφη γιορτή αθλητισμού που συνδιοργάνωσαν οι Α.Γ. Χαριλάου και Α.Σ. Δαναός Ωραιοκάστρου συμμετέσχε και η Τόλμη Κιλκίς και 18 αθλητές και αθλήτριες.
Ειδικότερα αγωνίσθηκαν οι Σόφης Πόλης, Χιωτέλη Μαρία, Αθανασιάδης-Λάμπρου Θεόδωρος, Αθανασιάδου-Λάμπρου Ευαγγελία, Σκαρλάτου Χρήστος, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Μαύρος Ιωάννης, Νικολαίδης Ιωάννης, Κυριακίδης Γεώργιος, Γραικού Μαρία, Χοροζίδης Απόστολος, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Αρβανιτίδης Παντελής, Μέρμυγκας Νικόλαος, Καλύβας Παναγιώτης, Καλύβα Ηρώ, Αλεξίου Κωνσταντίνος, Ημερίδης Λάζαρος

«Η διεκδίκηση, παρά το μικρό της ηλικίας, είναι μάθημα για όλους μας με σεβασμό προς την προσωπικότητα που προσπαθούν με την αγωνιστικότητα τους να τονίσουν και με τον υγιή αθλητισμό και ολοκληρωμένη στήριξη θα έχουμε υψηλότερο επίπεδο και θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Λεμονίδης. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έδωσα τόσο ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης όσο και οι προπονητές Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Παναγιώτη Γουδαμάνη στην λαϊκή αγορά του Κιλκίς