Αθλητισμός

Οι «πιτσιρικάδες» του Αλέξανδρου υπερίσχυσαν στους φιλικούς αγώνες με τον Πρωτέα Ευόσμου


Σειρά φιλικών αγώνων με την «ακαδημία» του Πρωτέα Ευόσμου έδωσε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του την Κυριακή 10.5.15. Οι μικροί παμπαίδες νίκησαν με 11-5, οι παμπαίδες με 5-1 και οι παμπαίδες β’ με 7-5.
Όλοι οι μικροί αθλητές χάρηκαν το παιχνίδι και διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν ραντεβού γιά αγώνες το προσεχές σαββατοκύριακο.


Δώρα επιβράβευσης στην «ακαδημία» του Αλέξανδρου

Άρχισε η διανομή των δώρων στους αθλητές της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου Κιλκίς από την ΕΠΟ και τον ΟΠΑΠ.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικιών 7-10 ετών και 250 προπονητές, και στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του «Grassroots», του καλύτερου νεανικό αθλητικό προτύπου παγκοσμίως.
Η επιλογή της «ακαδημίας» ήρθε σαν επιβράβευση των προσπαθειών του τεχνικού επιτελείου και διοίκησης της «ακαδημίας», για την επιλογή της ως «χρυσή ακαδημία» στις 125 καλύτερες της Ελλάδος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]