Κοινωνία

Επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στα σεμινάρια του προγράμματος «Συν-Εργείν»

Σε μία λιτή εκδήλωση στην Γουμένισσα επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων του προγράμματος «Συν-Ενεργείν», που υλοποιεί εδώ και καιρό το επιμελητήριο Κιλκίς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο νεότητας της πόλης. Στους σκοπούς και τα επί μέρους χαρακτηριστικά του προγράμματος, αναφέρθηκαν ο Πέτρος Μπέλλης, ειδικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας και η Μαρία Καλογερίδου, στέλεχος του επιμελητηρίου Κιλκίς και υπεύθυνη του προγράμματος.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα οφέλη του προγράμματος και όσων το παρακολούθησαν.
Στην συνέχεια επιδόθηκαν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο «Συν-Ενεργειν» από τον εκπρόσωπο του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου κκ Δημητρίου π. Χριστόδουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Αθανάσιο Τζούρτζο, τον αντιδήμαρχο Ιωάννη Αλίρη τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αθανάσιο Τραχανίδη, τον πρόεδρο του επιμελητηρίου, τον αντιπρόεδρο Κώστα Σιωνίδη, το μέλος της διοίκησης Χρήστο Τσανασίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]