Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Πιο βάσιμα επιχειρήματα

Δίκαιο το αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας» για μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στο Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αμεσότερης αντίδρασης σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα.

Αλλά… μέχρις εκεί.

Διότι η επίκληση των χιλιομετρικών αποστάσεων του Πολυκάστρου από το Κιλκίς και από την Γουμένισσα, σε ό,τι αφορά στην πυροσβεστική κάλυψη, απλώς… αποδυναμώνει το αίτημα!

Τα πραγματικά δεδομένα δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης αυτής της αναφοράς.

Αλλα τα 28 χιλιόμετρα από το Κιλκίς, άλλα με δυνατότητα άφιξης των πυροσβεστικών οχημάτων σε 15 λεπτά, και άλλα τα 16 από την Γουμένισσα με απαιτούμενο χρόνο άφιξης ακόμη και πάνω από μισή ώρα!

Ας υποστηριχθεί, λοιπόν, με πιο ακλόνητα επιχειρήματα και πειστικό τρόπο (π.χ. πληθυσμιακά δεδομένα, διεθνής κόμβος, πλήθος υποδομών που χρήζουν πυροσβεστικής καλύψεως σε περίπτωση ανάγκης κ.α.) αυτό το καθ’ όλα, όπως αναφέρθηκε, δίκαιο αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας».

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα