Αθλητισμός

Πιό κοντά στην κατ’ ευθείαν άνοδο ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος επέτυχε τον στόχο του να μην δεχθεί τέρμα αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει στο Πεδινό την νίκη από την ΑΕΠ και έμεινε στο «στείρο» 0-0. Στους εννέα βαθμούς «ανοιξε» η ψαλλίδα της διαφοράς από τους διώκτες του διότι ο Ολυμπιακός Γαλλκού και Ποντιακός Ν.Σάντας ηττήθηκαν εντός έδρας από Λεβεντοχώρι και ΠΑΟ Κεντρικού αντιστοίχως.

Θεωρείται πλέον πολύ πιθανή η κατ’ ευθείαν άνοδος του Αλέξανδρου στην α1 της ΕΠΣΚιλκίς και αυτή η φετινή του πορεία είναι επιβράβευση των προσπαθειών όλων των παικτών της ομάδας. Η νεανική αλλά γεμάτη από ταλέντο «φουρνιά» παικτών του Αλέξανδρου χάρη και στην βοήθεια των εμπειροτέρων παικτών του, βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτής της καλής φετινής πορείας, παρά το άσχημο ξεκίνημα. Οι νεαροί παίκτες του δείχνοντας υπομονή στην δουλειά του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και δίψα για αγώνες πρωταθλητισμού, αντιμετώπισαν κάθε αγώνα ξεχωριστά με πάθος και αφοσίωση και αυτό φάνηκε κυρίως στους τελευταίους τρεις αγώνες στους οποίους έλλειπαν συνεχόμενα από τραυματισμούς έμπειρα βασικά στελέχη.

«Από εδώ και πέρα ο Αλέξανδρος θα προσπαθήσει να παίζει το καλό ποδόσφαιρο που συνήθισε τον κόσμο του Κιλκίς αλλά παράλληλα οι νεαρότεροι ποδοσφαιριστές του θα δίνουν σε κάθε παιχνίδι εξετάσεις για το αν μπορούν να αντέξουν με επιτυχία το βάρος της επόμενης κατηγορίας», δήλωσαν στελέχη του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]