Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Πηγή» αισιοδοξίας

Η διεξαγωγή του νυκτερινού αγώνα δρόμου 5000μ. επί διαδρομής μέσα στην Γουμένισσα κατέδειξε την αναγκαιότητα καθιέρωσης…. και άλλων ιδίων ή παρόμοιων αθλητικών θεσμών ως ιδιαιτέρως επωφελών για την αθλητική και κοινωνική ζωή αλλά και για την τοπική οικονομία (έστω και υπό την μορφή «ανάσας»).

«Το μήνυμα σαφές και όχι μόνο για την «Νύμφη του Πάικου» αλλά για κάθε πόλη, κωμόπολη, κεφαλοχώρι και οικισμό του νομού.

«Αποστολέας» η προπονήτρια Αναστασία Περπερίδου γέννημα θρέμμα της Γουμένισσας αλλά και…του αθλητισμού της με πέρασμα απο όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της καλαθοσφαιρικής «κυψέλης» του ΑΟΓ συμπαίκτρια της κορυφαίας Ελληνίδας καλαθοσσφαιρίστριας Εβίτας Μάλτση σ’αυτές.

Δηλαδή στέλεχος του αθλητισμού με στερεές βάσεις σ’αυτόν και πλήρη γνώση του αντικειμένου του κάτι το οποίο κατέδειξε και ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ με την συγκεκριμένη εκ μέρους της πρωτοβουλία διοργάνωσης του προαναφερθέντος αγώνος της οποίας υπήρξε «κινητήριος μοχλός».

Με τέτοια στελέχη ο κιλκισιώτικος αθλητισμός ειδικότερα δε στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αθλητισμός της Γουμένισσας έχει κάθε βάσιμο λόγο να αισιοδοξεί για το μέλλον του όσο αντίξοες και αν είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργεί σήμερα.

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Δείτε ακόμα