Αθλητισμός

Θεογιάννης και Πετανίδης στην εθνική ομάδα καλαθοσφαίρου παμπαίδων

Το τρίτο διεθνές καλαθοσφαιρικό κύπελλο εθνικών ομάδων παμπαίδων (ηλικίας 14 ετών) φιλοξένησε από τις 19 έως τις 25.8.17 το κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού Πιερίας.

Έλαβαν μέρος τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Ισπανίας, Κύπρου, Βουλγαρίας, Ρουμανίας-Παλαιστίνης και της διοργανώτριας Ελλάδος.

ΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η εθνική της χώρας μας είχε και κιλκισιώτικο «χρώμα».

Στελέχη της είναι οι Βασίλης Θεογιάννης (1,91μ. περιφερειακός-επιτελικός) και Γιώργος Πετανίδης (1,95μ. περιφερειακός, γιοί των παλαιών άσσων του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκου Θεογιάννη και Γιώργου Πετανίδη αντιστοίχως, που ξεκίνησαν από τις «ακαδημίες» του Αετού Κιλκίς.

Ο Θεογιάννης αγωνίζεται στην Δόξα Ελπίδος Ευόσμου Θεσσαλονίκης και ο Πετανίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης, και η παρουσία τους στην εθνική ομάδα παμπαίδων περιποιεί τιμή όχι μόνο στους ίδιους και τους συλλόγους τους αλλά και στην καλαθοσφαιρική και φυσική γενέτειρά τους, το Κιλκίς.

image-0-02-05-cb9ba25bd811e7c2f2361172df146be41d409cab3a5eb8e425bdfb59b08e382b-V

Τους συνοδεύουν οι ευχές των φίλων του κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου να ακολουθήσουν με την ίδια επιτυχία τον «δρόμο» που «χάραξαν» οι παλαιότεροί του Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης, αδελφοί Δέδα, αδελφοί Θεοδωράκοι και Καραδολάμης, καλαθοσφαιρικά δημιουργήματα του νομού και αυτοί, φτάνοντας στην καταξίωση και έχοντας αναχθεί σε αθλητικούς «πρεσβευτές» του.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]