Γενικά

Περιβαλλοντική προσφορά του τοπικού συμβούλου Πολυκάστρου Στέλιου Γκαϊτατζή

Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί τον τοπικό σύμβουλο Πολυκάστρου Στέλιο Γκαϊτατζή για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τον καθαρισμό σημείων πρασίνου της πόλης του Πολυκάστρου με δική του δαπάνη.

Η προσφορά του κ. Γκαϊτατζή συνέπεσε με μια περίοδο κατά την οποία οι ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου είναι τεράστιες και το διαθέσιμο προσωπικό ελάχιστο και ανεπαρκές για να καλύψει τις συνολικές ανάγκες του δήμου.

Όπως έχει δημοσιοποιηθεί στον τύπο, οι διαδικασίες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 8 μηνών, μέσω του οποίου ο δήμος Παιονίας πρόκειται να ενισχυθεί με 13 εργάτες πρασίνου, ξεκινούν στις 27 Απριλίου και η καθυστέρηση της εφαρμογής του προγράμματος έχει άμεσο αντίκτυπο στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Το τελευταίο διάστημα ο δήμος Παιονίας γίνεται δέκτης διαφόρων πρωτοβουλιών και εθελοντικών δράσεων που φωτίζουν και ανεβάζουν τον δείκτη κοινωνικής ευαισθησίας των κατοίκων.

Στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, του κοινωνικού φαρμακείου, των δομών με μέσα και υγειονομικό υλικό έρχεται τώρα να προστεθεί και η φροντίδα σημείων πρασίνου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα