Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Περισσότερη προβολή

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ότι το δημόσιο ΙΕΚ με τα τέσσερα τμήματά του, που λειτουργεί στην Γουμένισσα είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση γιά την περιοχή.

Όπως επίσης έχουμε γράψει, ότι η προσπάθεια στήριξής του θα πρέπει να περιλαμβάνει και μία επικοινωνιακή εκστρατεία ούτως ώστε να προσελκύσει σπουδαστές και από άλλες περιοχές της περιφέρειάς μας.

Κάτι το οποίο, εξ όσων γνωρίζουμε πρακτικώς δεν έχει συμβεί, και ελπίζουμε να αλλάξει ύστερα και από την συζήτηση που διεξήχθη επ’ αυτού στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, πριν είναι αργά.

Καλές και άγιες οι παρεμβάσεις, σε ό,τι αφορά στην λειτουργικότητα των ΙΕΚ, και οι οποίες έχουν εκδηλωσθεί, όμως, γιά να έχουν ουσιαστικό αντίκρυσμα αλλά και προοπτική, τα τμήματα που λειτουργούν θα πρέπει να έχουν και πολλούς σπουδαστές!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά την ανανέωση χρωμάτων στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Φωτοσχόλιο

Από την πολιτική εκδήλωση της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής 22.3.26

Δείτε ακόμα