Πολιτική

Περιόδευσε σε Κιλκίς και Πολύκαστρο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Περιοδεία στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Τρίτη 17.7.18 ο γραμματέας του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τα στελέχη του κόμματος, Τάσο Κουλίνα, Χρήστο Μπίμπαση και Γιάννη Λιαρετίδη.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν στο Πολύκαστρο και στην πόλη του Κιλκίς, όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με εκατοντάδες πολιτών.

Στο Πολύκαστρο συναντήθηκε με τον πρόεδρο των αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας Θωμά Καρυπίδη και συζήτησε για τα οξύτατα προβλήματα των κτηνοτρόφων, “ιδιαιτέρως τις εξευτελιστικές τιμές του γάλακτος, τις αθρόες παράνομες εισαγωγές γάλακτος και την ανυπαρξία ελέγχων στις γαλακτοβιομηχανίες” όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑΕ περιόδευσαν επίσης στο νοσοκομείο του Κιλκίς. όπου συνομίλησαν με τη διοίκηση, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέπτες, ασθενείς για τα προβλήματα του νοσοκομείου, “τα οποία είναι και προβλήματα όλου του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας, που βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης, με όψεις κατάρρευσης”, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]