“Περίεργα” παιχνίδια ξανά με το αποτελέσμα των εκλογών της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς

Πολιτική /

Την συμμετοχή του στο κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοτικής Οργάνωσης Κιλκίς (ΔΗΜΤΟ), εξασφαλίζει, παρά τις περί του αντιθέτου αρχικές ανακοινώσεις, τελικώς ο υποψήφιος για την προεδρία της στις εκλογές της 24 Οκτωβρίου του 2021 Φώτης Γεωργιάδης.

Και τούτο διότι με βάση τα αποτελέσματα στις εν λόγω εκλογές συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 40% (412 ψήφους επι συνόλου ψηφισάντων 1029) και με βάση την σχετική καταστατική διάταξη εκλέγεται αυτοδικαίως στην κομματική δημοτική οργάνωση.

Ανατρέποντας ύστερα από προσωπικές του παρεμβάσεις στα μέλη της σχετικής εφορευτικής επιτροπής, όπως δήλωσε στον “Μαχητή” αυτό που αρχικώς είχε ανακοινωθεί περί μη εκλογής του, καθώς δεν είχαν συνυπολογισθεί εσφαλμένα τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που χωρίς αυτά συγκέντρωνε ποσοστό κάτω του 40%.

Επι του ζητήματος θα υπάρξει σύντομα σχετική διευκρινιστική αναφορά από πλευράς των αρμοδίων οργάνων της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε στον “Μαχητή” ερωτηθείς σχετικώς ο επανεκλεγής, στις ίδιες εκλογές, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα δοξασμένα “φτερά του Πόντου” τίμησε ο δήμος Παιονίας στην μνήμη του ανθυποσμηναγού Στέφανου Μαυροματίδη

Kλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αγνού πατριωτισμού επικράτησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή 4.12.22, στο δημοτικό κατάστημα Αξιουπόλεως ο […]