Αθλητισμός

Περιεκτικό το λεύκωμα χρονιάς 2021-22 του καλαθοσφαιρικού συλλόγου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Αν στον αγωνιστικό τομέα η ανάδειξη του καλαθοσφαιρικού συλλόγου της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς συντελείται με την ποιοτική στελέχωση της ομάδας, την κατάλληλη προετοιμασία και τα θετικά αποτελέσματά της και στις μέχρι στιγμής τρεις κατηγορίες, στις οποίες έχει αγωνισθεί, δηλαδή στις β΄και α΄ ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Κ.Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ, τοπικού-περιφερειακού χαρακτήρα) και στην γ΄εθνική (ε΄όμιλος), στον επικοινωνιακό τομέα βασικός εσωτερικός συντελεστής είναι το μέλος του συλλόγου και διαχειριστής (μάνατζερ) της ομάδας Γιάννης Σιταρίδης.

Είναι ο άνθρωπος, με μέριμνα του οποίου κυκλοφόρησε το λεύκωμα ετήσιας δραστηριότητας της ΚΟΥΠΑ, που αναφέρεται στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2021-22, με τον κατά τα πρότυπα του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος (ΝΒΑ) των ΗΠΑ τίτλο του «Year book 2021-22» («Βιβλίο χρονιάς 2021-22).

Η καλαίσθητη έκδοση των 112 σελίδων (μαζί με το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο, που έχει εκτυπωθεί με οικολογικά μελάνια και ανακυκλώσιμο χαρτί, περιέχει τον απολογισμό δραστηριότητας της θριαμβευτικής για την ΚΟΥΠΑ προηγούμενης χρονιάς, με την εκ μέρους της κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας α΄κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, με μία μόνον ήττα σ΄αυτό και πανηγυρική προαγωγή στην γ΄εθνική κατηγορία.

Το πρώτο μέρος του λευκώματος «φιλοξενεί» συνεντεύξεις όλων των στελεχών της ΚΟΥΠΑ που συνέβαλαν στην επίτευξη των ανωτέρω αντικειμενικών σκοπών, κάνοντας και σύντομη αναφορά στην στολή της ομάδας και την σημειολογία της.

Ακολουθεί το κύριο περιεχόμενο με την ενδελεχή παρουσίαση όλων των αγώνων της περιόδου 2021-22, δηλαδή κανονικής περιόδου και τελικής φάσης. Μία παρουσίαση που περιλαμβάνει και σχόλια για την συνολική «εικόνα» του κάθε παίκτη της ομάδας, αλλά και του συνόλου, αναλόγως και προς την δυναμικότητα του κάθε αντιπάλου συγκροτήματος. Επίσης διανθίζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα είτε στην διάρκεια είτε στα διαλείμματα των αγώνων.

Ο «επίλογος» ανήκει… στο αγαπημένο αντικείμενο του συγγραφέα, που είναι η στατιστική, με μια πραγματικά υποδειγματική «αντινογράφηση» της ΚΟΥΠΑ μέσα από αυτήν, πάλι τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αναφορικά με τα στοιχεία σε κάθε στατιστικό τομέα, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» βάζουν και πάλι φωτογραφικά στιγμιότυπα, αναμνηστικά και μη, από πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επίτευξη όλων των αντικειμενικών σκοπών περιόδου 2021-22.

Ένα λεύκωμα, το οποίο, αν μη τι άλλο, παρέχει στον ενδιαφερόμενο αναγνώστη την δυνατότητα να λάβει γνώση το πως λειτουργεί συνολικώς σε κάθε περίοδο η ΚΟΥΠΑ, δεδομένου ότι για τα επί μέρους πρόσωπα ισχύει πάντα το έρχονται και παρέρχονται, ενώ λειτουργεί και ως απλή «πηγή» ενημέρωσης για τεκταινόμενα στον χώρο του κιλκισιώτικου καλαθοσφαίρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα