Προτάσεις

«Περασμένες Ζωές» στο «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό

Με μια από τις καλύτερες ταινίες του 2023 και του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ

Η ταινία «Περασμένες Ζωές» της Σελίν Σονγκ, θα μάς συγκινήσει, θα μας βάλει σε σκέψη αλλά δεν θα μας κουνήσει το δάχτυλο.

«In-Yun» στην Κορεατική παράδοση είναι το κάρμα των ανθρώπων. Αν δύο άνθρωποι συναντηθούν τυχαία, αγγιχτούν καθώς διασχίζουν έναν πολυσύχναστο δρόμο, ή κάτσουν δίπλα ο ένας στον άλλον κι αυτό είναι η αρχή μιας γνωριμίας τότε είναι το « «In-Yun»
τους. Γιατί σημαίνει ότι στις προηγούμενες ζωές τους, αυτοί οι άνθρωποι ήταν και πάλι γνώριμοι, οικείοι.

Ένα υπέροχο μάθημα για το πώς να αποφύγεις κάθε κλισέ, να κοιτάξεις τις ανθρώπινες σχέσεις με ειλικρίνεια, στοχασμό, συγκίνηση, βάθος – και να το κάνεις να μοιάζει απλό.
Έτσι είναι η ζωή. Υγρή και μεταβλητή. Η ζωή τρέχει μπροστά.

Κι αν δεν το καταλάβουμε γρήγορα, αν δεν μάς συγχωρήσουμε, άλλη ζωή δεν έχει…

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Η.Π.Α., 2023
 Παραγωγή: Ντέιβιντ Χιζοζόσα, Πάμελα Κόφλερ, Κριστίν Βασόν
 Σκηνοθεσία: Σελίν Σονγκ
 Σενάριο: Σελίν Σονγκ
 Μουσική: Κρις Μπέαρ, Ντάνιελ Ρόσεν
 Πρωταγωνιστούν: Γκρέτα Λι, Τέο Γιό, Τζον Μαγκάρο
 Διάρκεια: 105 λεπτά
• Προτάθηκε για 2 Όσκαρ 2024
• Διακρίθηκε με 79 βραβεία σε διάφορα διεθνή Φεστιβάλ

Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 9.30 οι δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό για μεγάλες απολαύσεις με όμορφες παρέες!

Παγωμένη μπυρίτσα, κρύα νεράκια, τσαγάκια και αναψυκτικά, με ή χωρίς ζάχαρη και συνοδεία αλμυρών σνάκ θα βρείτε στο ανανεωμένο κυλικείο μας!

Αντικουνουπικά μην ξεχάσετε! Το θρόισμα των δέντρων προσφέρεται αφειδώς!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]