Κοινωνία

«Βαρύ» πένθος από τον χαμό του Χάρη Χατζηαδαμίδη

ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ«Σοκ», ανείπωτο πόνο και οδύνη στους οικείους του, βαρύ πένθος στην «οικογένεια» του κλασικού αθλητισμού και στην μικρή κοινωνία του Καμπάνη, τόπου καταγωγής του, και θλίψει στην κοινωνία του Κιλκίς προκάλεσε η αιφνίδια απώλεια του αθλητή του Αίαντος Κιλκίς Χάρη Χατζηαδαμίδη.

Ο παλαιός πρωταθλητής σφυροβολίας και δισκοβολίας, στιβικό «τέκνο» του καταξιωμένου προπονητή Γιάννη Χρίστογλου, με πανελλήνιες και διεθνείς περγαμηνές και συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων ως αθλητής του ΓΣ Εδέσσης περί τα μέσα της δεκαετίας του ’90, «έφυγε» από πνευμονική εμβολή σε ηλικία μόλις 38 ετών, και ενώ επρόκειτο να νοσηλευθεί γιά αντιμετώπιση κολικού του νεφρού.ΧΑΤΖΗΑΔΑΜΗΔΗΣ ΧΑΡΗΣ1

Από το 2009 προσέφερε με την πείρα και την αγωνιστικότητά του τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Αίαντα, συνδυάζοντας την αθλητική επίδοση με το υποδειγματικό ήθος σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του και τον ακέραιο χαρακτήρα του, που όλοι όσοι ευτύχησαν να τον γνωρίσουν και να τον βιώσουν τον χαρακτηρίζουν «αδαμάντινο».

«Χάθηκε ένας πραγματικός λεβέντης, ένα παιδί-«μάλαμα», ένας σπουδαίος άνθρωπος», δήλωσαν συντετριμμένοι συναθλητές, φίλοι και γνωστοί του, στους οποίους το θλιβερό άγγελμα «έπεσε σαν κεραυνός», ενώ όλοι τονίζουν ότι «δεν μπορούν να το πιστέψουν».

Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές αναμενόταν το επίσημο πόρισμα γιά την αιτία του θανάτου.
Η εκφροά του τόσο πρόωρα χαμένου πρωταθλητή Χάρη Χατζηαδαμίδη θα γίνει στις 12 το πρωί σήμερα από το κοιμητήριο του Καμπάνη, στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου του οποίου θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ
Το τμήμα στίβου του ΑΣ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ θρηνεί τον απρόσμενο χαμό του φίλου και συναθλητή μας Χάρη Χατζηαδαμίδη που έτσι ξαφνικά έφυγε από την ζωή. Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ και οι προπονητές εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του και φυσικά την θλίψη του για την απώλεια του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα