Πέμπτος στον τελικό του ελληνικού «γκραν πριν» με 21.96 ο Ν.Ιωακειμίδης

Αθλητισμός /

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ-ΜΕΙΝΑΡΕΤΖΗΣ-ΛΟΥΝΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΤο δημοτικό στάδιο Θήβας φιλοξένησε και φέτος την Τετάρτη 23.7.14 τον τελικό του ελληνικού «γκραν πρι» στίβου «Χρήστος Βουδούρης». Τους αγώνες διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και το Γ.Σ.Πίνδαρο Θηβών.
Στον σημαντικό αυτό αγώνα στον οποίο έλαβαν οι περισσότεροι Ελληνες πρωταθλητές αγωνίσθηκε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και ο δρομέας ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή αγωνιστική χρονιά του καταρρίπτοντας την ατομική επίδοσή του στα 200 μ με 21”96, έναντι 22.04 της προηγούμενης.
Ο 20χρονος αθλητής κατέλαβε την πέμπτη θέση, τρέχοντας σε μία υψηλού επιπέδου κούρσα και έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια να ανέβει ακόμη ψηλότερα την επόμενη χρονιά.
Ο Ιωακειμίδης αγωνίσθηκε και στον δρόμο των 100 μ. τερματίζοντας έκτος με 11”21 με τον ιδιαίτερα ισχυρό αντίθετο άνεμο (-3,3 μ/δ) να μην κάνει το “χατήρι” των αθλητών για καλές επιδόσεις.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]