Αθλητισμός

Πέμπτος στον τελικό του ελληνικού «γκραν πριν» με 21.96 ο Ν.Ιωακειμίδης

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ-ΜΕΙΝΑΡΕΤΖΗΣ-ΛΟΥΝΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΤο δημοτικό στάδιο Θήβας φιλοξένησε και φέτος την Τετάρτη 23.7.14 τον τελικό του ελληνικού «γκραν πρι» στίβου «Χρήστος Βουδούρης». Τους αγώνες διοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας και ο δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και το Γ.Σ.Πίνδαρο Θηβών.
Στον σημαντικό αυτό αγώνα στον οποίο έλαβαν οι περισσότεροι Ελληνες πρωταθλητές αγωνίσθηκε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών και ο δρομέας ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς Νίκος Ιωακειμίδης ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή αγωνιστική χρονιά του καταρρίπτοντας την ατομική επίδοσή του στα 200 μ με 21”96, έναντι 22.04 της προηγούμενης.
Ο 20χρονος αθλητής κατέλαβε την πέμπτη θέση, τρέχοντας σε μία υψηλού επιπέδου κούρσα και έδειξε ότι έχει πολλά περιθώρια να ανέβει ακόμη ψηλότερα την επόμενη χρονιά.
Ο Ιωακειμίδης αγωνίσθηκε και στον δρόμο των 100 μ. τερματίζοντας έκτος με 11”21 με τον ιδιαίτερα ισχυρό αντίθετο άνεμο (-3,3 μ/δ) να μην κάνει το “χατήρι” των αθλητών για καλές επιδόσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα