Αθλητισμός

Η πείρα του ΓΣ Κοζάνης υπερίσχυσε του ενθουσιασμού του Άτλαντος Κιλκίς

Στον εναρκτήριο αγώνα της περιόδου, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του κυπέλλου Ελλάδος, η πετοσφαιρική ομάδα γυναικών του Ατλαντος Κιλκίς παρουσιάσθηκε μαχητική και ενθουσιώδης στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς απέναντι στην αντίστοιχη του ΓΣ Κοζάνης.

Ομως, η φιλοξενούμενη υπερτερούσε καταφανώς σε πείρα, κάτι που την βοήθησε να «ξεγλιστρήσει», όσες φορές «στριμώχθηκε» από την κιλκισιώτικη, και εν τέλει να αναδειχθεί νικήτρια με 3-1 σετ (25-21, 19-25, 25-23, 25-18), και να προκριθεί στον δεύτερο γύρο.

Γιά τον Ατλαντα η υπόθεση της πρόκρισης ουσιαστικώς κρίθηκε στο τρίτο σετ, το οποίο και έχασε εξ αιτίας απειρίας «στις λεπτομέρειες» με 25-23 εκεί που του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες να το κερδίσει.
Η εξέλιξη αυτή κατάφερε ανεπανόρθωτο πλήγμα στην ψυχολογία του με επακόλουθο να καταρρεύσει στο τελευταίο και να χάσει τον αγώνα, και μαζί του την πρόκριση.

Πάντως η εμφάνισή του υπήρξε ελπιδοφόρος και ενθαρρυντική εν όψει της εναρξεως του πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του οποίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Αλεξανδρείας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 13.12.15, με ώρα έναρξης 4 το απόγευμα.
Η σύνθεση: Λιάλια, Μεσιάρη, Αμαξοπούλου, Παπαδοπούλου, Φούρα, Καραγιαννίδου, Πετρίδου, Θεοχαράκη, Αμοιρίδου, Βέργου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα