Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Φύλακες γρηγορείτε για το ΤΕΙ

Μιλώντας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής ανέφερε, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Το θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς βρίσκεται σε κρίσημη φαση.

Το κτίριο παραδίδεται στα Σέρρας και διαρρέει από τη διοίκηση ότι για να λειτουργήσει, είναι κρίσιμο το ζήτημα της δημιουργίας σχολής με ένα δεύτερο τμήμα.

Επειδή αν γίνει κάτι, θα πρέπει γίνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, αφού έως τον Φεβρουάριο θα πρέπει να περιληφθεί στα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων, παρακαλώ ο δήμος να ασκήσει την όποια πολιτική επιρροή διαθέτει προς την κατεύθυνση αυτή.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη εγωισμούς και διαμάχες και να κινηθούμε όλοι μαζί προς την επίλυση του θέματος, διότι είναι μείζον, για το σήμερα αλλά και για το μέλλον του δήμου μας και κατ’ επέκτασιν των δημοτών μας».

Με άλλα λόγια, αυτό που συνοψίζεται σε δύο λέξεις «Φύλακες γρηγορείτε».

Όσο γιά το …«όλοι μαζί», …αυτονόητο!

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Δείτε ακόμα