Ειδήσεις Video

Δεν διατρέχει κίνδυνο απένταξης το έργο της κατασκευής της ΝΕΟ Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Το γεγονός ότι προσφάτως κηρύχθηκε έκπτωτος ο ανάδοχος μπορεί να έχει αποτελέσει αιτία νέας γραφειοκρατικής καθυστέρησης στην εκτέλεσή του όμως το έργο της κατασκευλης του τμήματος Ασσήρου Θεσσαλονίκης – Νέας Σάντας Κιλκίς της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο απένταξης από το πρόγραμμα 2014-2020.

Στην καθησυχαστική αυτή αναφορά προέβη ο προέδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαΐδης στο πλαίσιο ενημερωτικής παρέμβασής του κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας χρονιάς που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20.2.20.

Ο κ. Θωμαΐδης στήριξε την ανωτέρω αναφορά σε διαβεβαιώσεις αρμοδίων της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας υπνεθυμίζοντας την εκ μέρους του γνώση προσώπων και υπηρεσιών από την θητεία του στο αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου.

Όπως δήλωσε η παρέμβασή του οφειλόταν σε δημοσιεύματα και ηλεκτρονικές καταχωρήσεις που αναφέρονταν σε πιθανότητες αναστολής της εκτέλεσης του έργου λόγω υπερβάσεως του προβλεπομένου χρονοδιαγράμματος εξ αιτίας των διαδοχικών καθυστερήσεων με τελευταία αυτήν που προκλήθηκε από την αποπομπή του αναδόχου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]