Κοινωνία

Επίσκεψη αγάπης στο νοσοκομείο Γουμένισσας


Επίσκεψη στο νοσοκομείο της Γουμένισσας πραγματοποίησε με την ευκαιρία της Λαμπρής ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Τρύφων». Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Την Κυριακή του Πάσχα επέλεξε ο λαογραφικός πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, προκειμένου να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου στους ασθενείς του νοσοκομείου Γουμένισσας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε όλες τις κλινικές του νοσοκομείου, όπου ο πρόεδρος κος Αστέριος Τάτσης συνοδευόμενος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μοίραζαν κόκκινα αυγά, εικόνα του Αγίου Τρύφωνος και ευχές για ταχεία ανάρρωση. Οι άνθρωποι που τις μέρες αυτές ήταν αναγκασμένοι να βρίσκονται στο «κρεβάτι του πόνου» δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το σύλλογο, ανταλλάσσοντας μαζί τους αναστάσιμες ευχές.

Μιλώντας ο πρόεδρος κος Αστέριος Τάτσης επεσήμανε τα εξής: «Θεσμός για το σύλλογο είναι να αφιερώνουμε το πρωινό της Κυριακής του Πάσχα στην επίσκεψη και παρουσία μας στο νοσοκομείο Γουμένισσας γιατί και αυτοί οι συνάνθρωποί μας έπρεπε να νιώσουν το κλίμα των Άγιων Ημερών.

Οι σύλλογοι εκτός από τον πολιτιστικό τους ρόλο είναι σημαντικό να αναπτύσσουν και κοινωνικές πρωτοβουλίες». Το σύλλογο υποδέχθηκε, με εγκαρδιότητα, ο διευθυντής του χειρουργικού τμήματος κος Νικόλαος Καπουτζής και το νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές τσούγκρισαν κόκκινα αυγά και ο σύλλογος τους προσέφερε δώρα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα