Κοινωνία

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και φέτος στην πασχαλινή εορταγορά του ΚΚΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 11.4.14, η καθιερωμένη ετήσια πασχαλινή εορταγορά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς. Το αγοραστικό κοινό της πόλης του Κιλκίς για άλλη μια χρονιά στήριξε εμπράκτως τις προσπάθειες των ωφελουμένων του κέντρου, αγοράζοντας λαμπάδες και άλλες πασχαλινές κατασκευές, χειροποίητα δημιουργήματα των εργαστηρίων του ΚΚΣ.
Φέτος, για πρώτη φορά το ΚΚΣ έστησε και ένα μικρό πάγκο στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα προϊόντα, που φιλοτεχνήθηκαν από τους ωφελούμενους στα εργαστήριά τους.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1
Την ίδια μέρα ομάδα ωφελουμένων του ΚΚΣ επισκέφτηκε το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του Αγαθάγγελου Καρέλη ο οποίος χάρισε στα παιδιά από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ευχαριστήριο
Το διοικητικό συμβούλιο, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστούν τους κ. Κωνσταντίνο Καμενίδη και κ. Ειρήνη Ιωαννίδου για τη δωρεά των 300 ευρώ προς τους ωφελούμενους του ΚΚΣ εις μνήμην της μητέρας τους Συρματένιας Καμενίδη
Το διοικητικό συμβούλιο, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστούν την διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρείας KLEEMANN για την δωρεά των 500 ευρώ προς το ΚΚΣ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων