Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Σε αναζήτηση νέας φυσιογνωμίας

Ολοκληρώθηκε στον νομό η διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, οι εργασίες του οποίου θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17.5.15 στην Αθήνα.
Στις συγκεντρώσεις σε Κιλκίς (Σάββατο 25.4.15) και Γουμένισσα (Κυριακή 19.4.15) οι κεντρικοί εισηγητές ήταν ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης και ο Μιχάλης Τζελέπης αντιστοίχως.
Οι ομιλίες τους εστιάσθηκαν στην ανάγκη ανασυγκρότησης του κόμματος και διαμόρφωσης της νέας φυσιογνωμίας του, στο πλαίσιο των συγχρόνων σοσιαλδημοκρατικών, με καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση μιάς γενικότερης εθνικής ανασύνταξης.
Προς αυτές τις κατευθύνσεις κινήθηκαν και οι τοποθεσείς των μελών και φίλων του κόμματος, κατά τις συζητήσεις που επακολούθησαν.
Όπως ανακοίνωσε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Σταμάτης Παπουλίδης, η προθεσμία εγγραφής ή επικαιροποίησης στοιχείων στο νέο ηλεκτρονικό μητρώο του ΠΑΣΟΚ, στην ιστοσελίδα του, λήγει την Δευτέρα 4.5.15. Η ιστοσελίδα του κόμματος είναι www.pasok.gr
Σημειώνεται, ότι το μητρώο θα είναι και πάλι ανοικτό γιά νέες εγγραφές και επικαιροποιήσεις στοιχείων από την Δευτέρα 18.5. έως και την Τρίτη 2.5.15.
Η ψηφοφορία γιά την ανάδειξη του νέου προέδρου θα διενεργηθεί την Κυριακή 7.6.15.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]