Πολιτισμός

Εντυπωσίασε το βιβλίο γιά τις παραδοσιακές φορεσιές των γηγενών της Παιονίας

Το βιβλίο της συγγραφέως Ράνιας Αντωνίου, με τίτλο «Η παραδοσιακή φορεσιά των γηγενών κατοίκων της Παιονίας», παρουσίασαν την Κυριακή 10.9.23, στο κέντρο νεότητας Γουμένισσας, ο πολιτιστικός σύλλογος Γουμένισσας «Οι Παίονες» και οι εκδόσεις iwrite.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Δροσιά Γαλούπη.

Μίλησαν ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Ζαγγότης, η αντιδήμαρχος Μαρία Παλάνη και η συγγραφέας του βιβλίου Ράνια Αντωνίου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις παραδοσιακές φορεσιές των γηγενών κατοίκων της Παιονίας και διάβασαν και αποσπάσματα από το βιβλίο.

«Η συγγραφέας ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην συγγραφή του βιβλίου, καθώς και τον σύλλογο γιά άψογη διοργάνωση της παρουσίας και, φυσικά, όλους όσους παρέστησαν», αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]