Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Παρουσίες με νόημα

Δύο πολιτικές παρουσίες με αυτοδιοικητικό νόημα, όπως εκτιμούμε, είχε η πρόσφατη συζήτηση για αγροτικά θέματα που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο του Κιλκίς την περασμένη Παρασκευή, παρουσία του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.

Η πρώτη ήταν αυτού του προέδρου του ΕΒΕ Παύλου Τονικίδη που σε ένα βαθμό εξηγείται θεσμικώς, καθώς, όπως και ο ίδιος τόνισε, θα ιδρυθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα σχετικό αγροτικό τμήμα στο ΕΒΕ, η δεύτερη όμως αυτή της προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς και πολιτικού μηχανικού Λένας Αναστασιάδου, που σίγουρα δεν μπορεί να αποδοθεί στην θεσμική της ενασχόληση.

Στους παραπάνω βεβαίως, δεν μπορεί να προστεθεί ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, όχι μόνον διότι θεσμικώς ως φορέας της αυτοδιοίκησης έθεσε σειρά ερωτημάτων καταθέτοντας και σχετικό υπόμνημα στον κ. Αποστόλου αλλά και διότι ως γνωστόν, επαγγέλεται την αγροτική εργασία.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα