Πολιτική

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του πρώην υπουργού Θ.Καράογλου

Το βιβλίο του με τίτλο «Ορκίζομαι», με περιεχόμενο την συνταγματική αναθεώρηση θα παρουσιάσει στο Κιλκίς ο βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Καράογλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 8.10.16 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Για το βιβλίο, το οποίο δωρίζεται και δεν πωλείται, θα μιλήσουν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης και ο δικηγόρος Κιλκίς και πρώην νομάρχης Ξενοφών Στεργιάδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ Κώστας Βιολιτζής.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Τσαλικίδης.

Το «Ορκίζομαι» έρχεται να προσθέσει την οπτική του κ. Καράογλου στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την ουσιαστική ανάγκη συνταγματικής αναθεώρησης, ώστε να επικαιροποιήσουμε το Σύνταγμά μας και να το αναθεωρήσουμε με βάση τις απαιτήσεις των καιρών», όπως δηλωνει ο ίδιος, προσθέτοντας:

«Το Σύνταγμα παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός που οφείλει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών όπως αυτές ποικίλλουν ανά εποχή.

Στο βιβλίο αυτό καταθέτω 19 συγκεκριμένες προτάσεις-“καρπός” της πολυετούς παρουσίας μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα, οι οποίες φιλοδοξώ να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]