Γενικά

Όπως κάθε χρόνο, πάντοτε ξεχωριστό και απολαυστικό το «Nouveau Αϊδαρίνη»

Όπως κάθε χρόνο… ξεχωριστό!

Όπως κάθε χρόνο… απολαυστικό!

Όπως κάθε χρόνο ο οίνος «Νοuveau Αϊδαρίνη» όχι μόνον… «ηύφρανε τας καρδίας «αλλά και… «απογείωσε» την διάθεση των ουκ ολίγων Κιλκισιωτικών, και όχι μόνο, που προσήλθαν για την καθιερωμένη παρουσίαση και δοκιμή του.

Και ενώ η παρουσίαση έγινε σε πολλούς χώρους εστίασης και αναψυχής του Κιλκίς, η εκτίμηση για το συγκεκριμένο κρασί ήταν μία: … «Δεν παίζεται»!

Η εκδήλωση παρουσίασης και δοκιμής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16.11.18, με «επίκεντρο» στο ολοήμερο καφέ-«μπιστρό» «Τρυποκάρυδος» και συγχρόνως σε καφέ-«Αμπαζούρ», «Μπηρ Χάουζ», «Άρτ-καφέ», «καφέ-«Στρέττο», «Μποέμ εσπρέσσο-μπαρ», «Κόφφη Φάκτορυ-Πόντου 4, «Φρέντζ καφέ-μπάρ», «Φουαγιέ», «Ελ Κλάσικο σπορτς καφέ», «Μαντόν» και στα καταστήματα εστίασης «Μπαλσάμικο», «Αραξοβόλι», «Τραταμέντο», «Σ΄αναμμένα κάρβουνα» και «Φερνάντο» όλα στο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]