Αθλητισμός

Παρουσίασε την καινούργια φανέλλα του ο Κιλκισιακός

Η χαρτοποιία «Σονόκο» είναι φετινός χορηγός του Κιλκισιακού, όσον αφορά στην αθλητική περιβολή του.
Ο σύλλογος του Κιλκίς παρουσίασε την καινούργια φανέλλα του, με οριζόντιες ανοικτοκόκκινες και σκούρες μπλε ρίγες και το λογότυπο της εταιρίας, στο περιθώριο δείπνου που παρέθεσε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης 30.9.15 στο εστιατόριο «Πλάτανος» του Κιλκίς.
Την παρουσίαση συντόνισε ο ταμίας Γιώργος Ηλιάδης, που αναφέρθηκε στο ιστορικό της συμφωνίας με την «Σονόκο» και εξήρε την χειρονομία της να στηρίξει κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Κιλκισιακό σε μιάν εξαιρετικώς δύσκολη συγκυρία.

Την ικανοποίησή του γιά την συνεργασία μεταξύ του Κιλκισιακού και της εταιρίας, υπογραμμίζοντας την βούλησή της να στηρίξει με κάθε τρόπο το εγχείρημα του συλλόγου, να επιδιώκει την κατηγοριακή αναβάθμιση μέσω της αναπτύξεως ενός ισχυρού υποβάθρου, εξέφρασε ο διευθυντής της «Σονόκο» Γιάννης Τσακιρίδης.
Ακολούθως πρόεδρος του Κιλκισιακού Παναγιώτης Θαμνίδης επέδωσε αναμνηστικά δώρα του συλλόγου στον κ. Τσακιρίδη και μαζί έθεσαν σε κοινή θέα την καινούργια φανέλλα της ομάδας.
Η διαδικασία παρουσίασης ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικών δώρων από τον κ. Τσακιρίδη στους αρχηγούς του Κιλκισιακού Χρήστο Κετικίδη (αναπλήρωνε τον κωλυόμενο Κώστα Λογγινίδη), Σάββα Παπαδόπουλο και Νίκο Ζάικο και με αναμνηστική φωτογραφία συσσώμου του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου και των στελεχών της «Σονόκο» με επίδειξη της καινούργιας φανέλλας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα