Παρόν σε σημαντικό σεμινάριο αυτοάμυνας το «Κinesis Fight Club»

Αθλητισμός /


Στο διήμερο παμβορειοελλαδικό σεμινάριο αυτοάμυνας συμμετέσχον η «Κinesis Fight Club» και ο αθλητικός σύλλογος «Σωκράτης».
Οι εργασίες του διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 28 και 29.11.15 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Νικόπολις» της Θεσσαλονίκης.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας Αντώνης Γιαννακίδης μαζί με τον αθλητή και προπονητή Δημήτρη Μπακόλα. Ο τελευταίος είναι δις παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξιν, ενεργός αθλητής του κυόκουσιν καράτε και βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νοκντάουν της WKO στην Ταϊλάνδη.

Τα μαθήματα που παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές ήταν: Wing Chung Kung Fu με τον Αντώνη Κουτσογιάννη Shidokan Karate με τον Δημήτρη Κατσούρα Brazillian Jiu-Jitsu με τον Νίκο Γουγούλα Στο σεμινάριο διδάχτηκαν και πολλές άλλες τέχνες όπως το Aikido, Ninjutsu, Tae Kwon Do, Krav Maga, Hapkido, Aiki, Jujutsu, FCS.

Οι γνώσεις που αποκομίσθηκαν κρίνονται πολύτιμες και έτσι το «Kinesis Fight Club» είναι συνεπές στην υποχρέωση του να προσφέρει στα μέλη του την υψηλότερη δυνατή τεχνογνωσία αναβαθμίζοντας συνεχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσής του».

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]