Αθλητισμός

Παρόν σε σημαντικό σεμινάριο αυτοάμυνας το «Κinesis Fight Club»


Στο διήμερο παμβορειοελλαδικό σεμινάριο αυτοάμυνας συμμετέσχον η «Κinesis Fight Club» και ο αθλητικός σύλλογος «Σωκράτης».
Οι εργασίες του διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 28 και 29.11.15 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Νικόπολις» της Θεσσαλονίκης.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας Αντώνης Γιαννακίδης μαζί με τον αθλητή και προπονητή Δημήτρη Μπακόλα. Ο τελευταίος είναι δις παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξιν, ενεργός αθλητής του κυόκουσιν καράτε και βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νοκντάουν της WKO στην Ταϊλάνδη.

Τα μαθήματα που παρακολούθησαν οι εκπαιδευτές ήταν: Wing Chung Kung Fu με τον Αντώνη Κουτσογιάννη Shidokan Karate με τον Δημήτρη Κατσούρα Brazillian Jiu-Jitsu με τον Νίκο Γουγούλα Στο σεμινάριο διδάχτηκαν και πολλές άλλες τέχνες όπως το Aikido, Ninjutsu, Tae Kwon Do, Krav Maga, Hapkido, Aiki, Jujutsu, FCS.

Οι γνώσεις που αποκομίσθηκαν κρίνονται πολύτιμες και έτσι το «Kinesis Fight Club» είναι συνεπές στην υποχρέωση του να προσφέρει στα μέλη του την υψηλότερη δυνατή τεχνογνωσία αναβαθμίζοντας συνεχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσής του».

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας