Αθλητισμός

«Παρών» σε σημαντικό πανελλήνιο συνέδριο έδωσε το «Kinesis Gym»

Στο  12ο πανελλήνιο επαγγελματικό συνέδριο “Fitness Meeting” που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5.0.14 στις ολυμπιακές εγκαταστράσεις του τεκβον-ντο στην Αθήνα, συμμετέσχε το γυμναστήριο «Κίνησις» («Kinesis») του Κιλκίς.

Το συνέδριο το συνδιοργάνωσαν η πανελλήνια  ένωση πτυχιούχων φυσικής αγωγής , ο πανελλήνιος σύνδεσμος γυμναστήριων και ο σύλλογος ιδιοκτήτων γυμναστήριων Αττικής .

Για έβδομη συνεχή χρονιά το γυμναστήριο «Kinesis-Gym»  στηρίζει αυτήν την εκδήλωση και συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδεύσεις και στην πανελλήνια συνδιάσκεψη των νομαρχιακών εκπροσώπων  του πανελλήνιου συνδέσμου γυμναστήριων. Με επικεφαλή γυμναστή τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη  την γυμνάστρια  Φιλλιώ  Ορμανίδου και την   «Pilates instructor» Μαρία Χασάπη, να συμμετέχουν σε θεματικά εργαστήρια («workshops») και κλειστές εκπαιδεύεις .

Ένα τριήμερο   που έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους συμμετασχόντες να δουν, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν όλες τις νέες τάσεις του «fitness», καθώς και καινούργιες μορφές προπόνησης . Οι γυμναστές του «Kinesis-Gym» συμμετείχαν στα εξής :

– Ο Παναγιώτης Μαυρογενίδης στα θεματικά εργαστήρια  («workshops»)  ‘’Personal Training’’  – ‘’Cross Training’’ – ‘’ Bosu Masterclass ‘’ – ‘’Spinning bike’’ (πρόγραμμα με ποδήλατα που θα ξεκινήσει από το νέο έτος στο Kinesis στον νέο ανακαινισμένο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό χώρο )

– H Φιλλιώ Ορμανιδου στο ειδικό σεμινάριο της «Grafts Hellas»: exercise to music conference(cardio,dance kai step aerobic,δυναμικά προγράμματα)

–  H Μαρία Χασάπη  στα θεματικά εργαστήρια  («workshops») ‘’Pilates Reformar, Cadillac & Chair in Functional’’- ‘’Enhanced Body Consciousness Training System’’- ‘’ Pilates Ring’’-‘’Pilates Mat’’- ‘’Therapeutic Yoga’’.

 

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα