Πολιτική

«Παρών» Δ. Κυριακίδη σε ενημερωτική συνάντηση της ΠΕΔΚΜ

Ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συμμετέσχε την Πέμπτη 11.7.19 στην ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.) με αντικείμενο τη διοικητική λειτουργία των δήμων στο νέο θεσμικό πλαίσιο του «Κλεισθένη», την οικονομική διαχείρισή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Οι θεματικές ενότητες, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. κάλυψαν το σύστημα της δημοτικής διακυβέρνησης και την εποπτεία του, ζητήματα οικονομικής διοίκησης συνυφασμένα με το μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό και την αναδιοργάνωση των δήμων καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τελευταίοι για να αντλήσουν χρήσιμους πόρους σε έργα υποδομής.

Τις εργασίες της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ Θεμιστοκλής (Θέμις) Κοσμίδης, Γιώργος Μπαλάσκας και Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]